Foglaló: 
 
Amennyiben megtekintés során kiválaszt egy szobát, de nem áll rendelkezésre a teljes díja, akkor némi foglalóval (pl. 5-25e.ft-al) azt előre meghatározott ideig (pl.5 napra) lefoglalhatja - így az addig az ideig másnak nem lesz kiadva. Fontos, hogy a bérbevevő hibájából (pl.nem fizetés) meghíúsuló megállapodás esetén  a foglaló nem jár vissza.
 
 
Kaució feltételek: 
 
A kaució alapesetben 1 havi bérleti díj összege - mely a szerződés feltételei szerint annak lejártakor visszajár, anélkül a havidíj 10%-al magasabb. Utóbbi esetben ez felmondáskor nem jár vissza, mivel ez nem  kaució, hanem az anélküli bérlet felára. 
 
 
Havidíj fizetése több részletben: 

 - A szobák bérlete havi alapú (mértékegysége 1 naptári hónap), és a szerződés dátumát megelőző naptári napon esedékes (pl.8.-i szerződésnél 7.-e), viszont lehetőség van két - vagy egyedi esetben és megállapodással - több részletben történő fizetésre is. 
 15 napos fizetés esetén az első részlet a szerződés napján, a második pedig a szerződés 10.napjáig esedékes - azaz itt nem kétheti bérletről, hanem a havidíj 2 részletben történő fizetéséről van szó, melynek plusz költsége 5e.ft/fizetési alkalom. Amennyiben 15napon belül  rendezi a két hetet követő teljes hónapot, azaz egész havi fizetésre áll át, úgy a 2 heti felár a havidíjban jóváírásra, beszámításra kerül.  Napi bérletre nincs mód.